Activitats solidaries

Regal de Reis als nens de l’Orfenat Puig d’en Roca

Entrega de donatius en forma de regals pels nens del Centre d’Acollida Llar Infantil Nostra Senyora de la Misericòrdia,  amb els diners obtinguts de les participacions del Sorteig de Nadal de Loteria Nacional 2016.

L’aportació d’aquest any ha estat superior a  1000€

Donacio a Creu Roja dels diners recaudats a la 10a cursa solidaria de bombers de Girona.

Es va fer oficial i pública la quantitat de 1500€ que es va recaptar a la 10ena cursa popular dels bombers del parc de Girona. La donació de l’import es va fer efectiva en un petit acte davant del parc de bombers

Venda del “Calendari Solidari Bombers amb Causa”

El calendari solidari, on hi participen Bombers de la Generalitat, Bombers de Barcelona i Bombers d’Andorra té com a finalitat recaptar fons per a programes de recerca en malalties infantils i d’atenció a infants en risc d’exclusió, que duen a terme els centres de Sant Joan de Déu

Fira Multicapacitats “Posa’t al meu lloc”

L’associació Multicapacitats, formada per gironins que pateixen diverses discapacitats, cel·lebrà el Dia Internacional de les Persones Discapacitades amb un acte al centre de Girona.

Sota el lema «Posa’t al meu lloc», aquesta jornada familiar reuneix en 23 carpes 45 entitats diferents arreu del territori, empreses solidàries, activitats i espectacles, entre la Plaça Salvador Espriu i la del Mercat del Lleó.

Hi van assistir unes 1.500 persones i es va comptar amb la participació de més d’un centenar de voluntaris. L’ACiEBG és una de les entitats que hi participà fent divulgació sobre la tasca dels Bombers ens els accidents de trànsit.  Fent sensibilització sobre l’ús correcte de les mesures de seguretat tant actives com passives dels vehicles.

Marató per la Marató de TV3

Per tal de recaptar fons per la Marató de TV3, col·laborem amb l’organització de la Marató per la Marató de TV3, que es celebra cada any pels carrers del centre de Girona.

Col•laboració amb la campanya de Donació de Sang

Els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits (BST) organitzen per tercer any consecutiu la campanya “Els Bombers t’acompanyen a donar sang”, amb l’objectiu d’aconseguir el màxim nombre de donacions de sang just abans de Setmana Santa, època en què baixen les reserves.

L’ACiEBG hi participa promovent la captació de donants i organitzant una demostració d’excarceració els dies 29 i 30 a Girona.